Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:


Steakový závitek s Hermelínem

Hermelín – Král sýrů, svíčková – Královna masa. Spojme královský pár v požehnaný a nerozlučný svazek. Královská krmě je na světě.
Ingredience:
4 silnější plátky svíčkové, 1 hermelín, 4 plátky šunky, 1 pórek, 4 plátky ementálu, 1 kapie, 4 plátky slaniny, sůl, pepř, olej.
Postup:
Plátky svíčkové naklapeme, osolíme, opepříme. Na naklepaný steak klademe plátek slaniny, plátek ementálu, plátek šunky, přiměřeně nakrájenou ¼ hermelínu, proužek kapie a několik koleček nakrájeného pórku. Steak pevně zabalíme, stáhneme párátky a na rozpáleném oleji prudce osmažíme po celém povrchu. Maso musí uvnitř zůstat růžové, obsah závitku se musí spojit roztavenými sýry.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.78 Hodnoceno: 13004 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz