Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer

Hovězí plátky na zázvoru

Ingredience:
4 plátky masa na dušení, 40g sádla, 1 cibule, sůl, půl lžičky mletého zázvoru, vývar z masa nebo masoxu, 1 lžíce polohrubé mouky, česnek.
Postup:
Plátky naklepeme a na okrajích nařízneme. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky, osmahneme, osolíme a okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme. Měkké maso ze šťávy vyjmeme, vydusíme ji, zasypeme moukou, osmahneme, rozmícháme s vývarem, povaříme, přidáme zpět maso a ještě krátce podusíme, popř. dochutíme nadrobno rozsekaným česnekem. Podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží a se zeleninovým salátem.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.77 Hodnoceno: 10250 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz