Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer

Hovězí maso alla Romana

Ingredience:
500g hovězí kližky, 100g libového bůčku, 2 lžíce sádla, cibuli, půl sklenky červeného italského vína, 1 lžíce rajského protlaku, stroužek česneku, majoránka, rozmarýn, pepř, sůl
Postup:
Bůček nakrájíme na malé kostičky, vložíme na sádlo společně s nakrájenou cibulí a česnekem a zpěníme. Na tento základ přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, které jsme předtím osolili a opepřili. Ze všech stran maso opečeme, zalijeme vínem, podusíme, přidáme protlak, rozmarýn a majoránku. Maličko zalijeme horkou vodou, a zvolna dusíme až je maso měkké. Podáváme s brambory.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.78 Hodnoceno: 10482 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz