Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:

Guláš z kréty

Citrónová kůra do guláše? Bez ní tento recept ani nevařte!
Ingredience:
600g hovězího masa, 2 velké cibule, kůra z 1 velkého citronu, sůl, pepř, kečup, ocet, česnek,)Já dávám 1 celou plku), 3 mrkve, kousek celeru, 2 petržele, asi 150g žampiónů, majoránky, kmím, lžíce sádla(olej),lžíce sladké a lžíce pálivé(nedávám) papriky, pokud je, tak čerstvá nať z petržele
Postup:
Jemně nasekáme cibuli, česnek, nahrubo nastrouhat citrónovou kůru (pro dosažení té správné chuti), mrkev, celer, petržel nakrájet na kostičky, maso nakrájet na kostičky. Do masa přidat sůl, pepř, česnek, citrónovou kůru, papriku, majoránku a kmín promíchat. Na sádle zpěnit cibulku, přidat kečup a lehce promíchat, na to dát maso,orestujeme, ochladíme lžící octa, zalijeme vodou a vaříme do polozměknutí, poté přidáme mrkev, petržel,celer, nakrájené žampióny. Zahustíme záklechtkou, nebo jíškou, ještě chvilku povaříme a hotovo. Podáváme s knedlíkem, nebo chlebem.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.78 Hodnoceno: 11858 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz