Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:




Medvědí tlapa

Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Ingredience:
4 plátky masa z vysokého roštěnce, 2 vejce, 4 větší stroužky česneku, strouhanka, hladká mouka, sůl, pepř, olej
Postup:
Plátky masa rozklepeme paličkou na tenko, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Obalíme klasicky v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory se zelenou cibulkou.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.78 Hodnoceno: 12233 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz