Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:

Mexická pánev

Ingredience:
0,5 kg mletého hovězího masa, 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu, 1 konzerva kukuřice, 1 konzerva loupaných rajčat, 1 větší protlak, 2 větší cibule, 3 stroužky česneku, olej, koření chilli con carne (nebo mexiko) , 3 kostičky hořké čokolády, feferonky
Postup:
Ve větší pánvi (např. wok) si osmažíme cibuli dozlatova, přidáme maso a prudce orestujeme, až zhnědne, vařečkou odděláváme maso od sebe. Zasypeme kořením chilli con carne , přidáme všechny konzervy i s nálevem, tři rozmačkané stroužky česneku a za občasného míchaní dusíme 45 minut. Asi deset minut před koncem dušení přidáme hořkou čokoládu a pro milovníky ostřejších jídel i nakrájenou feferonku. Podáváme s čerstvým chlebem.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.76 Hodnoceno: 9768 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz