Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:

Hovězí polévka - přesnídávková

Ingredience:
600 g hovězího na polévku (žebro, hrudí, apod.), 2 mrkve, 1 petržel, celer, cibule, hrášek, kousek květáku, pórek, lesní houby - množství podle chuti a možností, 5 zrnek pepře, 2 zrnka nového koření, 1 bobkový list, 1 lžíce másla, polévkové nudle, sůl, petrželka
Postup:
Maso dáme do studené vody, přidáme koření, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka. Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu. Mezi tím si na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle. Měkké maso pokrájíme na kousky. Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla mít hustou strukturu.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.79 Hodnoceno: 11689 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz