Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz

Hlavní nabídka
Novinky
Dotace (504)
Legislativa (199)
Šlechtění (231)
Výběry býků (319)
Výstavy (287)
Zdraví (231)
Pozvánky (399)
Zajímavosti (248)
Ze svazu (466)
všechny novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Chianina
Uckermärker

Netradiční aukce s netradičním hostem

17.06.2020,  Kamil Malát  

Netradiční aukce s netradičním hostem. Tak vypadaly úterní výběry býků na cunkovské odchovně. Poprvé v historii dražeb býků došlo ke kombinaci možnosti přihazovat na zájmové býky nejenom přímo v hledišti, ale také přes internet. Několik zaregistrovaných koupěchtivých chovatelů, mezi nimiž byli i cizinci, přihazovalo online během probíhající aukce a ovlivňovalo tak konečnou cenu býků. Na místo samé si pak přijeli zakoupit býky i hosté z Maďarska, kteří investovali mj. do nákupu nejlepšího býka dne – charolaiského Fakíra Agrochyt R (ISI 310). Zajímavým zpestřením dne bylo rovněž kulinářské umění známého kuchaře Jana Punčocháře, který připravoval steaky z mladého angusského býčka.

Punčochář je šéfkuchařem pražské restaurace Grand Cru Restaurant a majitelem restaurace U Matěje. Veřejnosti je pak známý především díky televizní gastronomické soutěže MasterChef.

E-aukce pak bude využita i na připravovanou říjnovou dražbu plemenných jalovic, kterou Pavel Kozák již několik let pravidelně organizuje v polovině října.
Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz