Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer

Mušketýrské hovězí plátky

Ingredience:
4 plátky hovězího filé, 1 kg rajčat, 0,5 kg cibule, svazeček petrželky, 3 stroučky česneku, svazeček bazalky, sůl, pepř, 4 lžíce oleje, 50g černých oliv
Postup:
Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a zbavíme jader. Oloupeme cibuli a česnek, opláchneme a nahrubo nasekáme petržel a bazalku. Plátky masa potřeme solí a pepřem. Do hrnce nalejeme olej, vložíme do něj maso, zeleninu, bylinky a olivy. Osolíme, opepříme a dáme dusit na mírný oheň. Po hodině a půl sejmeme pokličku, dáme na prudký oheň a necháme šťávu asi 5 minut vydusit. Podáváme s bílým chlebem.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.75 Hodnoceno: 10209 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz