Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer

Hovězí plátky na zelenině

Ingredience:
2 hovězí plátky, 15g tuku, sůl, hladká mouka, mletá sladká paprika, kousek cibule, 150g rajčat, 1 paprika (nebo 5 lžic sterilovaného leča), kousek květáku, petrželka
Postup:
Hovězí plátky odblaníme, po obvodu mělce nařízneme na třech místech, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a moukou a vložíme na drobně pokrájenou, na tuku lehce zpěněnou cibuli. Opečeme je po obou stranách, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme pokrájenou zeleninu (nebo lečo) a usekanou petrželku. Vhodná příloha jsou brambory.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.75 Hodnoceno: 13509 krát


 | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz