Česká verze English version Homepage Kontakty Databáze býků webKUMP Junior team MilujuHovězí.cz Facebook

Hlavní nabídka
Novinky
ČSCHMS
Zápisy
Odchovny PB
Legislativa
Šlechtění a PK
Dotace, programy
Akce, výstavy
Kontakty
Odkazy
Hovězí maso
Burza zvířat
Databáze býků
webKUMP

Plemena
Aberdeen angus
Belgické modré
Blonde d'Aquitaine
Galloway
Gasconne
Hereford
Highland
Charolais
Limousine
Masný simentál
Piemontese
Salers
Aubrac
Parthenaise
Shorthorn
Texas longhorn
Bazadaise
Wagyu
Vosgienne
Rouge des Prés
Andorrské hnědé
Dexter
Pinzgauer
Fotky:

Hovězí maso s citronem

Ingredience:
75 dkg hovězího masa (plec), 5 dkg másla, 1 cibule, 10 dkg žampionů, sůl, kmín, 1/2 citronu, 1 lžíce mouky, 1 žloutek
Postup:
Plec uvaříme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a přidáme plátky hovězího masa, na plátky nakrájené žampiony a kmín. Maso opečeme po obou stranách. Zaprášíme moukou a necháme vysmahnout. Podlijeme horkou vodou, osolíme a zakapeme citronem a nakonec vmícháme žloutek. Na talíři maso obložíme vařenou zeleninou a přelijeme žloutkovou omáčkou. Podáváme s brambory.
Ohodnoťte tento recept:
  Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.77 Hodnoceno: 12534 krát


« Předchozí recept  | Na seznam |   Následující recept »


Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 1991, 2006 Český svaz chovatelů masného skotu   Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz